Ev yapımı şurup nasıl



Size şurubu ve farklı varyantlarını nasıl yapacağımız konusunda bazı fikirler veriyoruz. Farklı pişirme noktalarını bilmek, daha iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır.

Ev yapımı şurup nasıl
1 Şurup nasıl yapılır
2 Şurup yapma  Seo hizmeti pratik ipuçları
3 Şurubun pişirme noktaları
4 Tarifler ve fikirler
5 Daha sağlıklı bir şurup nasıl yapılır
Şurubu nasıl yapılır
SU, ŞEKER VE ZAMAN, tüm tariflerinize uyan bir şurup yapmanın temelidir.

Avrupa Araplar tarafından piyasaya sunulmasından bu yana el-Miba aslen İran dan rağmen, mey (ayva nektarı) olmak , bu bizim pişmiş ürünlerin teknik temellerinden biri olmuştur olarak kullanışlılığı böylece bir şekilde tatlandırıcı, bir meyve ve tatlılar için koruyucu, Aslında, birkaç tatlı, bu basit teknikle üretim işlemi sırasında, kekin yıkanması veya kaplanması, bir turta karamel haline getirilmesi veya en çeşitli meyvelerin temin edilmesi için kullanılan ürünlerdir.



Burada size şurubu ve farklı varyantlarını nasıl yapacağımız hakkında bazı fikirler veriyoruz. Farklı pişirme noktalarını bilmek, mutfağınızda en iyi sonuçları elde etmenize yardımcı olacaktır, çünkü bir veya daha fazla tekniği kullanacağımıza bağlı olarak.

Şurup yapma konusunda pratik öneriler
Tencere çift dip ve ahşap mutfak eşyaları olmalıdır.
Homojen bir çözelti elde edinceye kadar, tahta kaşıkla sürekli karıştırarak hazırlığı düşük ısıda yapın. Bu, diğer malzemelerin eklenme zamanı. Bu noktada karıştırmayı bırakıp istenen kalınlığa ulaşana kadar sıcaklığı biraz artırıyoruz.

İstenilen noktaya ulaştığımızda, kabı soğutmak için soğutun veya değiştirin.
Soğuduğunda kristalleşmeyi önlemek için Kurumsal Seo asit kullanın.
Su ve şeker oranı istenen nihai sonuca bağlıdır, ancak suyun uygulanmasıyla suyun buharlaştırılması sonucu şeker çözeltisini doyururuz.
Şurubu pişirme noktaları
Şurupun noktalarını bilmek şurupun nasıl yapılacağının en önemli adımıdır.

Şurubun farklı noktaları, karışımda ulaşılan sıcaklık ile verilir. Hatalardan kaçınmak için, tam olarak çözeltinin sıcaklığını ya da daha önce soğuk suya batırılmış ve dokuyu kontrol eden parmaklar arasında şurup almaktan ibaret olan geleneksel tekniği anlatan bir pesajarab kullanıyoruz.

Şurup ya da gevşek şurup, şurubu 100 º sıcaklıkta kaynatmak için kırıldığında elde edilir. Çok hafif kıvam ve şeffaf renk. Meyveleri şurup, bisküvi yıkamak için kullanılır ...
İnce iplik, 105º, kalınlaşmaya başladığında. Kolayca kırılan ince filamanlar oluşturur. Şekerlenmiş meyve, meyve koruma için kullanılır ...
Kalın tel , 110º, burada iplik daha kalın ve kırılması daha zordur. Sırta kullanılır.
Yumuşak top, 120 derecede elde edilir ve parmaklar arasında düz ve yumuşak bir top oluşturur. Genellikle reçel, meringues, sorbets, cennet pastırmasında kullanılır.
Sert top, burada parmaklar arasında sert bir top algılayabiliyor, 130-135º arasında bir sıcaklık elde ediliyor. Şekerlemeler, süslemeler, beze, reçeller için kullanılır.
Büyük, 150 ° 'de kırıldığımızda, kova duvarlarında açık sarı bir renge dönüştüğünü görüyoruz, bu sırada soğuk suya düşüyorsa düşme zorlaşır ve gerilirse kolayca kırılır. Şekerlemeler, süslemeler ve pamuk şekerleme için kullanılır.
Hafif şekerler, 160º'ye kadar yükselirseniz karamel alırsınız, işte burada renk değişikliklerine sahibiz, önce açık sarı, kahverengi ve son olarak altın. Melek saçları ve sırları için flaneras, kalıplar karamelize etmek için kullanılır.
Tarifler ve fikirler
Klasik bir reçete, aynı miktarda şekeri su olarak kullanmaktır, ancak miktarı değiştirmekten ve yeni malzemeler denemekten korkmayın, yeni aromalar ve tatlar ile şurubu nasıl yapacağınızı göreceksiniz.

Konyak, rom, likör gibi likörlerle aromatize edin. Buna göre, eğer tatlı çocuklar tarafından yeniliyorsa ya da olmasın, buna başlangıçta ya da soğuduktan sonra ekleyeceğiz.
Rendelenmiş veya turunçgil kabuğu, limon, portakal, mandalina veya baharat, tarçın, vanilya veya kakao. Karışım homojen  Seo uzmanı getirildiğinde eklenecektir.
Meyve sularını, kahveleri veya çayları tek başınıza veya suyla karıştırabilirsiniz.
Daha sağlıklı bir şurup nasıl yapılır
Doğal kaynaklı tatlandırıcılar kullanarak toksinler ve katkı maddeleri içermeyen sağlıklı bir şurup yapabiliriz:

Şuruplar, akçaağaç, agav.
Kepekli tahıllar, arpa, mısır, pirinç.
Panela şekeri veya rapadura.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evrensel Değerler nelerdir?

Corpus Cavernosum nedir?

Corpus Spongiosum nedir?