Ev yapımı şurup nasıl
Size şurubu ve farklı
varyantlarını nasıl yapacağımız konusunda bazı fikirler veriyoruz. Farklı
pişirme noktalarını bilmek, daha iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır.
Ev yapımı şurup nasıl
1 Şurup nasıl yapılır
2 Şurup yapma Seo
hizmeti pratik ipuçları
3 Şurubun pişirme noktaları
4 Tarifler ve fikirler
5 Daha sağlıklı bir şurup
nasıl yapılır
Şurubu nasıl yapılır
SU, ŞEKER VE ZAMAN, tüm
tariflerinize uyan bir şurup yapmanın temelidir.
Avrupa Araplar tarafından
piyasaya sunulmasından bu yana el-Miba aslen İran dan rağmen, mey (ayva
nektarı) olmak , bu bizim pişmiş ürünlerin teknik temellerinden biri olmuştur
olarak kullanışlılığı böylece bir şekilde tatlandırıcı, bir meyve ve tatlılar
için koruyucu, Aslında, birkaç tatlı, bu basit teknikle üretim işlemi
sırasında, kekin yıkanması veya kaplanması, bir turta karamel haline
getirilmesi veya en çeşitli meyvelerin temin edilmesi için kullanılan ürünlerdir.
Burada size şurubu ve farklı
varyantlarını nasıl yapacağımız hakkında bazı fikirler veriyoruz. Farklı
pişirme noktalarını bilmek, mutfağınızda en iyi sonuçları elde etmenize
yardımcı olacaktır, çünkü bir veya daha fazla tekniği kullanacağımıza bağlı
olarak.
Şurup yapma konusunda pratik
öneriler
Tencere çift dip ve ahşap
mutfak eşyaları olmalıdır.
Homojen bir çözelti elde
edinceye kadar, tahta kaşıkla sürekli karıştırarak hazırlığı düşük ısıda yapın.
Bu, diğer malzemelerin eklenme zamanı. Bu
noktada karıştırmayı bırakıp istenen kalınlığa ulaşana kadar sıcaklığı biraz
artırıyoruz.
İstenilen noktaya
ulaştığımızda, kabı soğutmak için soğutun veya değiştirin.
Soğuduğunda kristalleşmeyi
önlemek için Kurumsal Seo asit kullanın.
Su ve şeker oranı istenen
nihai sonuca bağlıdır, ancak suyun uygulanmasıyla suyun buharlaştırılması
sonucu şeker çözeltisini doyururuz.
Şurubu pişirme noktaları
Şurupun noktalarını bilmek
şurupun nasıl yapılacağının en önemli adımıdır.
Şurubun farklı noktaları,
karışımda ulaşılan sıcaklık ile verilir. Hatalardan kaçınmak için, tam olarak
çözeltinin sıcaklığını ya da daha önce soğuk suya batırılmış ve dokuyu kontrol
eden parmaklar arasında şurup almaktan ibaret olan geleneksel tekniği anlatan
bir pesajarab kullanıyoruz.
Şurup ya da gevşek şurup,
şurubu 100 º sıcaklıkta kaynatmak için kırıldığında elde edilir. Çok hafif
kıvam ve şeffaf renk. Meyveleri şurup, bisküvi yıkamak için kullanılır ...
İnce iplik, 105º,
kalınlaşmaya başladığında. Kolayca kırılan ince filamanlar oluşturur.
Şekerlenmiş meyve, meyve koruma için kullanılır ...
Kalın tel , 110º, burada
iplik daha kalın ve kırılması daha zordur. Sırta kullanılır.
Yumuşak top, 120 derecede
elde edilir ve parmaklar arasında düz ve yumuşak bir top oluşturur. Genellikle
reçel, meringues, sorbets, cennet pastırmasında kullanılır.
Sert top, burada parmaklar
arasında sert bir top algılayabiliyor, 130-135º arasında bir sıcaklık elde
ediliyor. Şekerlemeler, süslemeler, beze, reçeller için kullanılır.
Büyük, 150 ° 'de
kırıldığımızda, kova duvarlarında açık sarı bir renge dönüştüğünü görüyoruz, bu
sırada soğuk suya düşüyorsa düşme zorlaşır ve gerilirse kolayca kırılır.
Şekerlemeler, süslemeler ve pamuk şekerleme için kullanılır.
Hafif şekerler, 160º'ye kadar
yükselirseniz karamel alırsınız, işte burada renk değişikliklerine sahibiz,
önce açık sarı, kahverengi ve son olarak altın. Melek saçları ve sırları için
flaneras, kalıplar karamelize etmek için kullanılır.
Tarifler ve fikirler
Klasik bir reçete, aynı
miktarda şekeri su olarak kullanmaktır, ancak miktarı değiştirmekten ve yeni
malzemeler denemekten korkmayın, yeni aromalar ve tatlar ile şurubu nasıl
yapacağınızı göreceksiniz.
Konyak, rom, likör gibi
likörlerle aromatize edin. Buna göre, eğer tatlı çocuklar tarafından
yeniliyorsa ya da olmasın, buna başlangıçta ya da soğuduktan sonra ekleyeceğiz.
Rendelenmiş veya turunçgil
kabuğu, limon, portakal, mandalina veya baharat, tarçın, vanilya veya kakao.
Karışım homojen Seo uzmanı
getirildiğinde eklenecektir.
Meyve sularını, kahveleri
veya çayları tek başınıza veya suyla karıştırabilirsiniz.
Daha sağlıklı bir şurup nasıl
yapılır
Doğal kaynaklı
tatlandırıcılar kullanarak toksinler ve katkı maddeleri içermeyen sağlıklı bir
şurup yapabiliriz:
Şuruplar, akçaağaç, agav.
Kepekli tahıllar, arpa,
mısır, pirinç.
Panela şekeri veya rapadura.
Yorumlar
Yorum Gönder