Kolay ev yapımı kurabiyeler için tarifler



Bugün size ev yapımı kurabiyelerin bu lezzetli tarifini kolay ve sağlıklı bir şekilde getiriyoruz, böylece onları küçüklerle birlikte yapabilirsiniz ve pişmanlık duymadan da tadını çıkarabilirsiniz.

Kolay ev yapımı Seo hizmeti  için tarifler
1 Kolay ev yapımı kurabiyeler yapma avantajları
2 Kolay ev yapımı kurabiyeler
3 Kolay ev yapımı kurabiyeler yapma
Kolay ev yapımı kurabiyeleri saklamak için 4 ipucu
Kolay ev yapımı kurabiyeler, bir atıştırmalığı sağlıklı bir şekilde tüketmenin , suçluluk hissetmeden ve yediğimiz malzemeleri mükemmel bir şekilde bilmenin en iyi yoludur .

Kolay ev yapımı kurabiyeler yapma avantajları
Onlara çok fazla zaman ayırmamalıyız.
Birkaç gün boyunca saklanabilirler, bu nedenle, bir kez yapıldığında, bunları hava geçirmez bir kapta saklayabiliriz ve hissettiğimiz zaman onları tüketebiliriz.
Daha sağlıklı olanlar için bazı malzemeleri ikame edebiliriz.
İstediğimiz ekstraları ekleyebilir ve onlara en çok sevdiğimiz şekli ve boyutunu verebiliriz.
Evdeki küçükleri eğlendirmek için iyi bir yoldur (onlara eğlenceli şekiller vermek, dövmek, yaratıcı olmak ...).
Kolay ev yapımı kurabiyeler
Estas galletas caseras fáciles son muy versátiles, así que cada uno podrá ir adaptando los ingredientes a su gusto:



220 g de harina de trigo integral (o espelta, arroz, trigo sarraceno…).
120 g de aceite de coco.
175 g de azúcar de coco.
1 huevo.
1 cucharadita de Kurumsal Seo   vainilla (líquida).
1 cucharadita de levadura.
40 g de chocolate negro de buena calidad, a trocitos.
40 g de avellanas, troceadas (nueces, almendras, anacardos…).
30 g de pasas (orejones, dátiles…).
Semillas de lino, sésamo, chía (opcional).
Una pizca de sal.
Elaboración galletas caseras fáciles
Precalentar el horno a 170 Cº.
Colocar el aceite de coco en un bol junto al azúcar de coco. Batir hasta conseguir una masa homogénea.
Yumurtayı (önceden dövülmüş) ve vanilya çay kaşığını ekleyin ve iyice birleştirilene kadar karıştırmaya devam edin.
Unu, mayayı ve tuz tutamını ekleyin.
Son olarak siyah çikolatayı parçalara ekleyin, fındıklar parçalara ayrılır ve kuru üzümler yarıya kadar kesilir (eğer büyükse). Karıştırmaların eşit şekilde dağıtılmasını sağlayın.
Seçtiğiniz tohumlarla süslemek isterseniz.
Fırında pişirme kağıdı ile kaplı bir tepsiye koyun.
Kolay ev yapımı kurabiyeleri 15 dakika boyunca yakmamalarını bekleyin.
Sökün ve sertleşene kadar birkaç dakika bekletin.
Bitti! Şimdi, bazı ev yapımı kurabiyelerin tadını çıkarmanın, hızlı ve sağlıklı yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.
Kolay ev yapımı kurabiyeleri saklamak için ipuçları
Çerezlerin saklanmadan önce tamamen soğuması önemlidir. Onları hala sıcakken sakladıkları için muhtemelen nemli ve yumuşak kalacaktır.
Bunları depolamanın en iyi yolu, bunları her bir çerez arasında bir pişirme kağıdı ayırma ile hava geçirmez bir kapta Seo uzmanı  .
Büyük miktarlarda yaparsanız, bir kez pişirildikten sonra dondurmayı seçebilirsiniz. Hava geçirmez bir kapta iyi durumda tutulurlar. Onları çözmek için onları oda sıcaklığında bırakmanız yeterlidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Corpus Cavernosum nedir?

Evrensel Değerler nelerdir?

Coronoid Fossa Nedir?