Kolay ev yapımı kurabiyeler için tarifler
Bugün size ev yapımı
kurabiyelerin bu lezzetli tarifini kolay ve sağlıklı bir şekilde getiriyoruz,
böylece onları küçüklerle birlikte yapabilirsiniz ve pişmanlık duymadan da
tadını çıkarabilirsiniz.
Kolay ev yapımı Seo hizmeti için tarifler
1 Kolay ev yapımı kurabiyeler
yapma avantajları
2 Kolay ev yapımı kurabiyeler
3 Kolay ev yapımı kurabiyeler
yapma
Kolay ev yapımı kurabiyeleri
saklamak için 4 ipucu
Kolay ev yapımı kurabiyeler,
bir atıştırmalığı sağlıklı bir şekilde tüketmenin , suçluluk hissetmeden ve
yediğimiz malzemeleri mükemmel bir şekilde bilmenin en iyi yoludur .
Kolay ev yapımı kurabiyeler
yapma avantajları
Onlara çok fazla zaman
ayırmamalıyız.
Birkaç gün boyunca
saklanabilirler, bu nedenle, bir kez yapıldığında, bunları hava geçirmez bir
kapta saklayabiliriz ve hissettiğimiz zaman onları tüketebiliriz.
Daha sağlıklı olanlar için
bazı malzemeleri ikame edebiliriz.
İstediğimiz ekstraları
ekleyebilir ve onlara en çok sevdiğimiz şekli ve boyutunu verebiliriz.
Evdeki küçükleri eğlendirmek
için iyi bir yoldur (onlara eğlenceli şekiller vermek, dövmek, yaratıcı olmak
...).
Kolay ev yapımı kurabiyeler
Estas galletas caseras
fáciles son muy versátiles, así que cada uno podrá ir adaptando los
ingredientes a su gusto:
220 g de harina de trigo
integral (o espelta, arroz, trigo sarraceno…).
120 g de aceite de coco.
175 g de azúcar de coco.
1 huevo.
1 cucharadita de Kurumsal Seo
vainilla (líquida).
1 cucharadita de levadura.
40 g de chocolate negro de
buena calidad, a trocitos.
40 g de avellanas, troceadas
(nueces, almendras, anacardos…).
30 g de pasas (orejones,
dátiles…).
Semillas de lino, sésamo,
chía (opcional).
Una pizca de sal.
Elaboración galletas caseras
fáciles
Precalentar el horno a 170
Cº.
Colocar el aceite de coco en
un bol junto al azúcar de coco. Batir hasta conseguir una masa homogénea.
Yumurtayı (önceden dövülmüş)
ve vanilya çay kaşığını ekleyin ve iyice birleştirilene kadar karıştırmaya
devam edin.
Unu, mayayı ve tuz tutamını
ekleyin.
Son olarak siyah çikolatayı
parçalara ekleyin, fındıklar parçalara ayrılır ve kuru üzümler yarıya kadar
kesilir (eğer büyükse). Karıştırmaların eşit şekilde dağıtılmasını sağlayın.
Seçtiğiniz tohumlarla
süslemek isterseniz.
Fırında pişirme kağıdı ile
kaplı bir tepsiye koyun.
Kolay ev yapımı kurabiyeleri
15 dakika boyunca yakmamalarını bekleyin.
Sökün ve sertleşene kadar
birkaç dakika bekletin.
Bitti! Şimdi, bazı ev yapımı
kurabiyelerin tadını çıkarmanın, hızlı ve sağlıklı yapmanın tadını
çıkarabilirsiniz.
Kolay ev yapımı kurabiyeleri
saklamak için ipuçları
Çerezlerin saklanmadan önce
tamamen soğuması önemlidir. Onları hala sıcakken sakladıkları için muhtemelen
nemli ve yumuşak kalacaktır.
Bunları depolamanın en iyi
yolu, bunları her bir çerez arasında bir pişirme kağıdı ayırma ile hava
geçirmez bir kapta Seo
uzmanı .
Büyük miktarlarda yaparsanız,
bir kez pişirildikten sonra dondurmayı seçebilirsiniz. Hava geçirmez bir kapta
iyi durumda tutulurlar. Onları çözmek için onları oda sıcaklığında bırakmanız
yeterlidir.
Yorumlar
Yorum Gönder