Kolay nedir:



Kolayca , özel yeteneklere ya da yeteneklere ihtiyaç duymayan, az çaba ya da çaba gerektiren maliyetleri belirleyebiliriz : "Cihazın kullanımı kolaydır".
kolayca tarif gibi olasıdır veya büyük bir potansiyele sahip Seo hizmeti  neyi Bir etkinlik, bir etkinlik olarak: "Bu 'ler . kolay sonra yağmur"


Aynı zamanda kolay olarak atanır şartlara uyum, esnek olan birisi , o anlaşma uysal şudur: "Alejandro kolay bir adam, onunla sorunumuz yok" dedi.

Kolay bir kadına atıfta bulunarak biraz pejorative yükü vardır ; Bu, kendisinin kolayca baştan çıkarılmasına izin verdiği, direnmediği, çok hafif olduğu anlamına gelir: “Bir kadına kolay bir şekilde atıfta bulunmayı çok hoş bulmuyorum”.

Kolay eş anlamlılar olurdu: basit, basit; olası, Kurumsal Seo   olası; yönetilebilir, tedavi edilebilir; ışık, ışık. Onların zıtları : zor, karmaşık, imkansız, inatçı veya ağır.

İngilizce , kolay kelime olarak tercüme edilebilir kolay . Örneğin: " Kolay ipuçları işinizi sevmek tekrar (kolay ipuçları işinizi yeniden sevmek)".

Bu kelimesi Latin kökenlidir .

Kolay ve zor
Kolay ve zor zıt şartlardır. Engeller ya da engeller sunan ya da çok karmaşık ya da zahmetli olana göre zor olarak sınıflandırılır : “Bu zor erişime sahip bir yer”. Aynı şekilde, bir kişinin ulaşılamaz olması zor olabilir: "Manuel sahip olduğum en zor patron." Ayrıca, zor gibi kafa karıştırıcı veya karışık görünüyor bir şey katalog edilebilir: "On yıl bir çocuk için zor bir oyun." Seo uzmanı  Kolay , üzerinde tersine, anlaşma uysal ve yönetilebilir bir kişiye basit veya basit olanı ifade eder.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Corpus Cavernosum nedir?

Evrensel Değerler nelerdir?

Coronoid Fossa Nedir?