Kremlin nedir?



As kremlin denen duvarlı muhafaza katedraller ve saraylar gibi şehrin en önemli binaları, antik Rus şehirleri, tipik, o yaşadığı egemen idi. Söz gelince, kelime 'citadel' anlamına gelen Rus Кремль (kreml) 'den gelmektedir.
Eski Rus şehirleri, bu şekilde, duvarlarla çevrili değillerdi, Seo hizmeti   sadece güçlerin bulunduğu merkezlerdi. Kremlin denen Moskova başta olmak üzere birçok Rus kentinde bu güne kadar devam eden bu mimari yapıdır.
Bu kalede, Rus İmparatorluğu'nun zamanlarının çarkaları yerleşti. Daha sonra, devrimden sonra Kremlin, Rus komünist hükümetinin koltuğudur. Şu anda Kremlin, Rusya Devlet Başkanı'nın resmi konutu .
Bu nedenle, kremlin kelimesi Seo uzmanı Rus hükümetini belirlemek için geçmiştir , örneğin, Arjantin'deki Casa Rosada'ya, Meksika'daki Los Pinos'a, İspanya'daki La Moncloa'ya veya Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Beyaz Saray'a atıfta bulunulmuştur. .
Moskova Kremlin
Dünyadaki en tanınmış kremlin, Moskova Kremlinidir . Onda olan Rusya Federasyonu Başkanı'nın resmi konutu ve hükümet kalıcı koltuğum . Kurumsal Seo  Bu nedenle, sivil ve dini yapılar tarafından oluşturulan bir gruptur. Moskova'nın merkezinde, güneyde Moscova Nehri, doğuda Kızıl Meydan ve batıda Alejando'nun bahçesi ile sınırlanmıştır. Duvarın içinde, Kremlin dört saray ve dört katedral içerir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Corpus Cavernosum nedir?

Evrensel Değerler nelerdir?

Coronoid Fossa Nedir?