Krill nedir?



Euphausiacea düzeninin bir parçası olan Krill , küçük kabuklu türlere verilen addır , karideslere çok benzemektedir. Bu türler Güney Kıtası'nı çevreleyen tüm sularda bulunurlar, Antarktik ekosistemde esastırlar.
Krill, gövdesi üç parçaya ayrılmış, birden çok Seo hizmeti   bacağı, dokunsal anteni ve şeffaf bir örtü örtüsü olan bir kabuktur. Yemeklerine gelince , fito ve zooplacton (algler) ile beslenirler ve balık, kuş, penguenler, balinalar gibi diğer deniz türlerinin besindir.
Bu türler özellikle Rus ve Japon tarafından ve çünkü insanlar tarafından balıkçılık sınırlamak için Avustralya'da Antarktika Antlaşması dahilinde bir ofis oluşturuldu Antarktika'daki gelişi güzel balıkçılık, istismar edilmektedir.
Krill yağı
Krill bu yağ yüksek protein madde ve düşük olduğu için yapılır, omega-3 fosfolipidleri ve insan vücudunun düzgün işlemesi için üç temel maddeleri birleştiren insan tüketimi ve kril bir antioksidan deniz petrol Kurumsal Seo  için hasat edilir.
Krill yağı, aşağıdaki gibi bir dizi faydaya sahiptir: kan, kolesterol ve trigliseritlerin akışını düzenler, kardiyovasküler hastalıkları önler, diğerleri arasında sinir sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı Seo uzmanı olur. Karideslere alerjisi olan bireylerde veya antikoagülan alırken olumsuz etkilerin mevcut olması dikkat çekicidir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Corpus Cavernosum nedir?

Evrensel Değerler nelerdir?

Coronoid Fossa Nedir?